Horoscop

Berbec
Vor apărea câştiguri substanţiale de pe urma eforturilor depuse în câmpul muncii. Deocamdată sunteți nemulţumit, pentru că nesiguranţa financiară din ultima vreme v-a dat mult de furcă. Rezumați-vă la cheltuieli strict necesare. Aveți încredere şi răbdare că toate se vor aranja minunat. Adică vi se deschid încet, sigur şi discret culoare noi de câştig financiar, fie de la actualul loc de muncă, fie dintr-o colaborare surpriză.

Taur
Este o zi în care vă veți reaminti de faptul că viaţa chiar este frumoasă şi merită să vă bucurați din plin de orice experienţă. Sunt momente excelente pentru a vă gândi cum vreți să fiți în viitor, ce fel de relaţii vreți să aveți, visați cu ochii deschişi la tot soiul de năstruşnicii. Indiferent ce se petrece în jur demonstrați înţelegere, o detaşare înţeleaptă şi chiar îi veți ajuta şi pe alţii să petreacă ziua mai uşor.

Gemeni
Ați dori să vă ascundeți într-o cochilie, să stați departe de zgomotul cotidian şi de semeni. Cu toate că vă este greu să vă liniştiți gândurile, până la urmă dacă vă străduiți puţin veți reuşi. Priviți cu un ochi analitic situaţiile şi relaţiile în care sunteți implicat. Aveți nevoie de schimbare, dar schimbarea trebuie să înceapă cu dumneavoastră.

Rac
Multe şi mărunte aflați astăzi de la prieteni. Roiesc în preajmă oameni importanţi, cu funcţii sociale deosebite. De aceea, fiți deschis şi ţineți cont de ceea ce vi se spune. Chiar dacă unele remarci vă displac şi în acestea veți descoperi sensuri ascunse de mare folos. Spre seară ar fi bine să vă relaxați şi să tăifăsuiți cu cineva de încredere.

Leu
Pentru că este nevoie să faceți faţă la tot soiul de reuniuni profesionale sau familiale este posibil să vă neglijați serios familia şi îndatoririle casnice. Pe de altă parte, având în vedere faptul că sunt momente bune pentru a aborda noi trasee profesionale fiți prudent şi urmăriți fiecare ocazie în acest sens. Totuşi, cu puţin efort puteți îmbina armonios, atât planul familial, cât şi cel profesional.

Fecioară
O zi excelentă pentru dialoguri pe teme spirituale, pentru lecturi deosebite. Tot ce este legat de rafinare sufletească vă aduce multă linişte, pace şi abordarea unor noi orizonturi ale vieţii. Posibil ca din partea colegilor de muncă să întâmpinați diverse neplăceri, lucru care vă poate schimba starea de spirit. Însă, apelați la toleranţă, cumpătare și acceptarea celorlalţi aşa cum sunt.

Balanţă
Se întrezăresc informaţii preţioase legate de banii şi bunurile folosite şi administrate în comun cu alţii. Deocamdată aveți grijă de cheltuielile curente şi de achitarea facturilor sau a altor tipuri de datorii. Partenerul de viaţă vă oferă sprijin material substanţial. Doar că toate se vor petrece la momentul potrivit. Rezervați momente pentru a contempla frumuseţea situaţiilor de viaţă în care sunteți implicat.

Scorpion
Este bine să fiți atent la ceea ce se petrece în segmentul relaţiilor parteneriale. În primul rând, detaşați-vă de partenerii vechi şi gândiți-vă la abordarea unor proiecte profesionale alături de oameni noi. Chiar şi o relaţie partenerială veche se poate reconfigura pe cu totul alte baze. Fiți deschis sufleteşte şi părăsiți zona de confort în care vă aflați de multă vreme.

Săgetător
Multă forfotă la serviciu. Sunteți foarte harnic, reuşind să-i molipsiți şi pe cei din preajmă cu elanul muncitoresc. Totuşi, dozaţi-vă eforturile pentru că sănătatea este vulnerabilă, existând riscul să vă suprasolicitați. De evitat, pe cât posibil, consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale. Abordați un stil de viaţă sănătos şi care să vi se potrivească.

Capricorn
Veselia şi cheful de aventuri sunt atributele de bază. Puteți să vă îndrăgostiți la prima vedere, să petreceți alături de oricine, ba chiar să-i antrenați şi pe ceilalţi într-un carusel de întâmplări hazlii. Unii pot fi necăjiţi de glumele făcute sau de atitudinea frivolă pe care o afişați faţă de ei. Fiți prudent, temperaţi-vă manifestările şi ţineți cont şi de opiniile celorlalţi.

Vărsător
Sunt momente excelente pentru amenajarea casei, grădinii şi pentru reuniuni de familie. Chiar aveți şanse să plănuiți o afacere împreună cu membrii familiei, afacere din care ar avea multă lume de câştigat. Motorul activităţilor comune cu rudele sunteți dumneavoastră, aşa încât orientaţi-vă eforturile cu încredere în acest sens. Veți primi susţinerea celor dragi, chiar şi după lungi discuţii.

Peşti
Multă lume roieşte în jur şi de aici şi o paletă largă de informaţii. Abundența subiectelor discutate astăzi vă poate obosi. Unii apropiaţi vă vor cere sfaturi şi soluţii pentru problemele lor. Fiți reţinut la vorbă şi discutați strictul necesar. Pe de altă parte, s-ar putea să fiți nevoit să călătoriți frecvent pentru a rezolva diverse chestiuni profesionale şi personale.

Vizualizări: 1,543

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: