Horoscop

Berbec

Relațiile parteneriale sunt importante, deoarece se vor discuta planuri profesionale de anvergură. În mod special relațiile din câmpul muncii, care vizează colaborări, vor fi aduse în discuție pentru revizuiri sau îmbunătățiri deosebite. Controversele se ivesc de la te miri ce, însă au rolul de a dinamiza situațiile. Prudență, răbdare, toleranță!

Taur

Săptămâna debutează cu multă muncă la serviciu, dar și acasă vă așteaptă treburi restante. Selectaţi prioritățile și dozați-vă eforturile, pentru că sănătatea este vulnerabilă. Pot intra în discuție planurile de consultații și analize medicale. Relațiile parteneriale sunt foarte active, iar unele se pot destrăma definitiv.

Gemeni

Sunt zile bune pentru a vă distra, pentru a ieși în lume cu persoanele dragi, pentru a vă juca pur și simplu. Chiar dacă pot apărea discuții aprinse, iubirea plutește în aer și asta vă va încânta enorm. La serviciu este multă forfotă, colegii vă susțin, dar unii mai mult vă încurcă. Dozați-vă eforturile și selectaţi-vă prioritățile, deoarece sănătatea este vulnerabilă.

Rac

Este nevoie să vă ocupaţi de treburile gospodărești la începutul săptămânii. Sunt posibile discuții aprinse cu membrii familiei, controverse, dar cu puțin efort și bunăvoință lucrurile se pot desfășura foarte bine. Datorită partenerului de viață sau colaborărilor în care sunteţi implicat, segmentul domestic are de suferit cumva.

Leu

Sunteţi tentat să vă implicaţi în multe discuții cu persoanele din anturajul apropiat. Mai ales temele profesionale vor fi la ordinea acestor zile. Călătoriile pe distanțe scurte pentru a rezolva chestiuni personale și profesionale reprezintă un subiect important. Se recomandă prudență, deoarece sunt posibile neplăceri. Acasă, în familie, vă așteaptă treburi gospodărești restante și discuții importante cu membrii familiei.

Fecioară

Se întrezăresc cheltuieli majore la începutul săptămânii pentru cele necesare traiului cotidian. Este posibil să primiţi salariul, o primă sau cadouri din partea celor dragi. Mai ales persoana iubită și copiii vă pot surprinde cu tot felul de situații sau favoruri inedite. Primiţi-le cu inima deschisă!

Balanţă

Sunteţi în formă în aceste zile, aspect ce va fi observat de toți ceilalți. Pe lângă treburile personale, membrii familiei și treburile gospodărești vă solicită din plin. Se recomandă prudență, deoarece există tensiuni majore acasă, în familie, și foarte ușor se poate ajunge la conflicte pe termen lung. Cheltuieli majore pe cele necesare traiului cotidian.

Scorpion

Sunt zile potrivite discreției, discuțiilor tăinuite cu persoanele din anturajul apropiat, odihnei și plimbărilor în aer liber. Se pot evidenția unele afecțiuni, dar este vorba despre cele deja cunoscute, astfel încât puteți depăși totul cu bine. Dozați-vă eforturile, deoarece în aceste zile sunteţi predispus la excese de orice fel: mentale, fizice, verbale, culinare.

Săgetător

Prietenii vă sunt alături, fie prin discuții importante, fie prin activități comune ce vor duce la realizări deosebite. Chiar dacă, pe alocuri, unele informații sau unele sfaturi vă displac, este bine să le rețineţi. Există un dram de adevăr în tot ce se discută în preajma dumneavoastră. Pe de altă parte, veţi avea nevoie de odihnă și detașare de cotidian.

Capricorn

Se conturează reuniuni socio-profesionale în mod special în domeniul profesional în care activaţi. Nevoia de afirmare este la cote prea înalte, existând riscul să gafaţi serios cu efecte pe termen lung. Fiţi prudent în toate aparițiile dumneavoastră publice și evitaţi excesele de orice fel! Unii chiar sunt atenți la fiecare vorbă sau gest al dumneavoastră și vor reacționa în consecință.

Vărsător

Aveţi nevoie de o călătorie îndepărtată pentru a vă relaxa și pentru a vă rafina sufletul cu aspecte spirituale. Desfășuraţi activități culturale, alături de cei dragi. Pot intra în discuție planuri de călătorii sau de studii. Relații deosebite cu persoanele aflate în străinătate, dar există hibe ascunse, interese meschine și chiar decizii ale unora care vă pot afecta într-un anume fel.

Peşti

Cheltuielile comune cu alții sunt frecvente. Este bine să achitați frățește partea dumneavoastră și să permiteți celorlalți să vă achite datoriile, fără a vă sacrifica. Se conturează călătorii îndepărtate, planuri de studii, dar și activități culturale. Implicaţi-vă cu măsură în toate și mai ales țineţi cont de nevoile sufletului dumneavoastră.

Vizualizări: 826

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: