Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Hoţ minor cu complice adult

Un tânăr de 16 ani din Scoarţa a dat o spargere la un stand cu haine din piaţa din Târgu Cărbuneşti, aparţinând unei asociaţii familiale. Acesta a avut şi un complice de 31 de ani, care l-a ajutat să transporte marfa furată.

"Faţă de bărbatul de 31 de ani a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.  La data de 25 martie a.c., suspectul urmează să fie prezentat Parchetului şi Judecătoriei Târgu Cărbuneşti, cu propuneri legale", arată IPJ Gorj într-un comunicat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi complicitate la furt calificat. (A.A.)

Vizualizări: 1,926

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: