Hoţii de la fostele depozite MB, trimişi în judecată

Cinci indivizi, din care patru au fost arestaţi preventiv la mijlocul lunii trecute, au fost trimişi în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, unii dintre ei fiind acuzaţi de implicarea şi în câte şase furturi.

Georgian Nicolae Creţan, de 22 de ani, Elvis Ciprian Stângaciu, care tocmai a împlinit 21 ani în spatele gratiilor, Ion Ovidiu Lupulescu, de 44 de ani, vor face Paştele după gratii după ce magistraţii au constatat că, odată cu trimiterea în judecată, este legală măsura  de arest preventiv luată împotriva lor. Aceştia au atacat sentinţa cu recurs şi speră într-un verdict mai favorabil lor la Tribunalul Gorj, dar tocmai după Paşti. În dosar mai sunt inculpaţi Ilie Alexandru Pădure şi Ion Constantin Ursu, aceştia fiind doi minori care de abia au împlinit 16 şi 15 ani.

Cei doi sunt cercetaţi şi pentru că la începutul lunii martie au bătut o persoană, iniţial anchetatorii având dosarul înregistrat cu autor necunoscut. Cei în cauză au acum probleme cu legea după ce, în urmă cu o lună, poliţiştii au fost sesizaţi că, pe parcursul mai multor zile, de la fostele depozite ale omului de afaceri Mihai Bârsescu au dispărut şapte bazine din inox. În acestea se aflau 50 de tone de combustibil, dar nimeni nu le păzea, iar hoţii au ştiu acest „amănunt”, locuind în apropiere. Ei au furat cazanele după ce le-au uşurat de combustibilul din ele, după care le-au valorificat la fier vechi, obţinând câteva mii de lei…

Vizualizări: 258

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: