Hoţul care a uitat actele în maşina furată, în arest

Bărbatul care a furat o maşină din cartierul Slobozia şi apoi a lovit-o a fost prins de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale. El a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ieri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu. Suspectul este cercetat acum pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, conducerea unui autoturism fără a deţine permis de conducere şi părăsirea locului accidentului.

Suspectul are 28 de ani şi duminică seara a profitat de faptul că un târgujian din cartierul Slobozia a lăsat cheile în maşina parcată în faţa porţii şi i-a luat autoturismul. Ajuns în Băleşti, suspectul care nu deţine permis de conducere  a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un pom după care a fugit de la faţa locului. Din grabă bărbatul şi-a uitat în maşina pe care a furat-o geaca în care avea un portofel care conţinea actele de identitate ale făptaşului. Proprietarul autoturismului a anunţat imediat poliţia, iar suspectul a fost identificat foarte uşor de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale.

El este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, conducerea unui autoturism fără permis de conducere şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. „Suspectul a fost identificat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi a fost reţinut pentru 24 de ore. A fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu care a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru 15 zile. Dacă va fi găsit vinovată riscă între 3 şi 15 ani de închisoare”, a declarat Daniel Tică, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: