I-a furat maşina şi şi-a uitat portofelul în autoturism

Un târgujian s-a trezit fără maşină. El şi-a parcat autoturismul în faţa casei din cartierul Slobozia şi a uitat cheile în contact, iar ieri dimineaţă nu şi-a mai găsit maşina. După ce a anunţat Poliţia, un prieten l-a sunat şi i-a dat vestea că i-a văzut autoturismul avariat pe raza localităţii Băleşti. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi au şi un suspect pentru că cel care a furat maşina şi-a uitat actele de identitate în ea.

Liviu Suchiu are 32 de ani şi a ajuns duminică seara acasă în cartierul Slobozia şi a parcat maşina în faţa casei. Din neatenţie, bărbatul şi-a uitat cheile în contact. Ieri dimineaţă, când s-a trezit să-şi ducă fiul la şcoală nu şi-a mai găsit autoturismul în faţa porţii. Când a realizat că şi-a uitat cheile în contact a sunat imediat la poliţie pentru a anunţa furtul maşinii. „Am ajuns duminică seara acasă. Am parcat maşina în faţa porţii şi soţia mea a rămas să ia ceva din maşină şi am uitat cheia în contact. De dimineaţă m-am trezit să duc copilul la şcoală şi nu am mai găsit maşina. Mi-am amintit că am uitat cheile în contact şi aduci mi-am dat seama că mi-au furat maşina. Am sunat la poliţie şi aştept să-l găsească pe hoţ”, a declarat Liviu Suchiu.

După puţin timp de când a anunţat poliţia, târgujianul a primit un telefon de la un prieten care-l anunţa că i-a văzut maşina lovită pe raza localităţii Băleşti. „Eu am plecat de la Corneşti spre Târgu-Jiu şi când am ajuns la Băleşti am văzut maşina prietenului meu lovită. M-am gândit că a păţit ceva şi l-am sunat să-l întreb. Atunci mi-a zis că i-au furat-o şi nu ştia unde este. A venit cu poliţia aici şi au început să facă cercetări”, a spus Constantin, prietenul păgubitului.

Hoţul şi-a uitat geaca şi portofelul

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au găsit în autoturism o geacă şi un portofel cu acte de identitate care nu aparţin proprietarului maşinii „Poliţiştii au găsit în maşină un portofel cu un buletin şi o geacă. Cel mai probabil aparţin celui care a furat maşina. Eu cred că s-a speriat după ce a făcut accident şi a fugit”, a declarat Alexandru Suchiu, tatăl proprietarului

Oamenii legii sunt pe urmele celui care a sustras autoturismul. „Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de către un cetăţean cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul din faţa casei. Poliţiştii au început cercetările în acest caz şi deja au un cerc de suspecţi şi încearcă să-l depisteze pe cel care a sustras autoturismul. Când va fi găsit va răspunde în faţa legii pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat“, a declarat Daniel Tică, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Vizualizări: 187

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: