Hoţul de la CEO, implicat într-un scandal „organizat de PSD” la Nana

Suspectul celui mai mare furt de anul trecut de la CEO este vedetă la nivel naţional după ce a fost implicat într-un scandal la Nana, în judeţul Călăraşi. Ştefan Fileaţă, membru PMP, este acuzat că a agresat o femeie de 62 de ani. Fileaţă este vedetă şi la noi, fiind reţinut la un moment dat pentru un furt de fier vechi de la CE Oltenia. Interesant este că situaţia a fost comentată de preşedintele statului, Traian Băsescu, acesta afirmând că incidentul de la Nana a fost organizat de PSD.

Pe 7 mai, în timpul vizitei făcute de Elena Udrea în parcul din comuna Nana, în campania electorală a Partidului Mișcarea Populară (PMP), Ştefan Fileaţă a îmbrâncit o femeie de 62 de ani. Elena Udrea a negat faptul că bărbatul respectiv ar fi membru al PMP, iar formațiunea politică susține că nu are nicio legătură cu incidentul din comuna Nana. Cert este că Parchetul de pe lângă Judecătoria Oltenița a deschis un dosar penal în acest caz.

Întrebat de jurnalişti despre acest caz, susţinătorul PMP, preşedintele Traian Băsescu a declarat că totul ar fi fost pus la cale de PSD. "Nu știu despre ce este vorba, dar spuneți-i turnătorului Voiculescu că nu este treaba președintelui. Dacă s-a întâmplat ceva cu o bătrână, este regretabil. Nu știu despre ce este vorba. Deci, toată compasiunea mea, dacă s-a întâmplat ceva", a declarat șeful statului la Palatul Cotroceni.

El a punctat că nu a văzut acest incident și că nu știe despre ce este vorba, dar că în spate ar sta PSD. "Vedeți că din întâmplări electorale, de multe ori, PSD are obiceiul să provoace astfel de incidente și să spună că le-au provocat alții. Eu cred că este provocat de PSD, ca să fie preluat de Antena 3", a adăugat șeful statului.

Ștefan Fileață a fost reţinut la un moment dat alături de doi angajaţi ai CE Oltenia, printre care şi şeful de sector Marin Vătuiu, fiind suspectat că ar fi implicat în furtul a câteva zeci de tone de fier vechi. Ei ar fi furat 40 de tone de fier vechi, dar au fost opriţi în trafic de poliţişti şi astfel s-a aflat de furt. După ce a stat mai multe săptămâni în arest preventiv, Fileaţă a fost eliberat sub control judiciar, dar iată că a recidivat în încălcarea legii.

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: