I-a furat maşina pe care o cumpărase înainte cu câteva ore

Duminică, 18 iunie 2012, la orele 02:10, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu-Cărbuneşti au fost sesizaţi prin Numărul Unic de Urgenţă 112 de B.S.C., de 31 ani, din municipiul Târgu-Jiu, aflat la locuinţa socrului său B.F., de 59 ani, din oraşul Târgu-Cărbuneşti, judeţul Gorj, despre faptul că în data de 17.06.2012, în jurul orelor 23:00, cumnatul său B.N., de 32 ani, din oraşul Novaci, judeţul Gorj, i-a sustras autoturismul proprietate personală.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, din primele cercetări constatând că în dimineaţa zilei de 17 iunie a.c., B.S.C. a cumpărat autoturismul în cauză din târgul auto Târgu-Jiu, motiv pentru care a sărbătorit împreună cu B.N.

Ulterior, profitând de neatenţia proprietarului, bărbatul de 32 ani a sustras cheile şi autoturismul cumnatului său, plecând spre domiciliul său, din oraşul Novaci.

În scurt timp, după aproximativ cinci minute de la sesizare, suspectul a fost depistat de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Novaci, în timp ce conducea autoturismul menţionat, pe strada Schela din localitate. Conducătorul auto a fost condus la sediul poliţiei, unde, pe parcursul activităţilor de cercetare efectuate, a rezultat faptul că acesta nu posedă permis de conducere a autovehiculelor pe drumurile publice. De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o concentraţie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii continuă cercetările, pe numele lui B.N. fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificatconducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: