Numiri politice ”blocate” de Covid

Planul de schimbare a conducerii Direcției Publice Motru a fost dat peste cap după ce o angajată a fost diagnosticată cu noul coronavirus. Directorul și alți cinci salariați au intrat în izolare, iar ședința programată pentru miercuri, care viza numirea unui nou director, a fost suspendată.

În contextul în care Direcția Publică Motru se confruntă cu o serie de probleme, în prezent principala preocupare este înlocuirea directorului. ”Vreau să vă spun că situația Direcției Publice Motru nu este una tocmai bună. Instituția este mai destabilizată decât UATAA Motru, în sensul că nu are sediu, acolo sunt probleme financiare mari și s-au făcut niște numiri în Consiliul de Administrație care nu sunt tocmai legale. Având în vedere aceste aspecte, se pare că principala problemă acum este schimbarea directorului Tudor Dobrică. Vorbim de o schimbare marca PNL, pentru că Gigel Jianu îl vrea aici director pe cel care i-a fost consilier personal, adică pe Dan Matei”, a declarat primarul Cosmin Morega.

Edilul din Motru susține că marea schimbare trebuia să se producă miercuri, numai că planurile au fost date peste cap. ”Astăzi era programată ședința Consiliului de Administrație în care trebuia să fie înlocuit directorul. Nu s-a mai ținut ședința pentru că o angajată a fost testată pozitiv la Covid 19 și atât directorul cât și cinci salariați sunt în izolare pentru că au fost contacți direcți”, a mai spus Morega.

Primarul din Motru susține că, prin această înlocuire politică, se vrea sabotarea lui. ”Sunt absolut sigur că cei de la PNL fac această mișcare ca să mă saboteze. Eu am făcut treabă bună cu angajații Direcției Publice până acum și vor un director de la PNL ca să îmi îngreuneze activitatea”, susține Morega.

Vizualizări: 2,089

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: