Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Noul prefect, învestit în funcție

Instituția Prefectului Gorj are de astăzi o nouă conducere. Noul prefect USR Corneliu Răducan Morega și subprefecții liberali Virgil Drăgușin și Marcel Petrică Iacobescu au depus joi jurământul de învestire în funcție.

„Membrii filialei USR Gorj îi urează mult succes în activitatea de Prefect al județului Gorj colegului Corneliu Răducan Morega și îl asigură de toată susținerea în demersul de a face din județul Gorj un loc din care tinerii să nu mai fie nevoiți să plece în străinătate pentru o viață mai bună!”, a transmis USR Gorj.

Fostul prefect Cosmin Pistol se reîntoarce la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Gorj. El ocupa postul de director economic atunci când a venit la conducerea Prefecturii Gorj.

Vizualizări: 1,544

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: