I-a spus soțului că merge la toaletă și a dispărut

Şoc pentru un bărbat de 34 de ani din Negomir, judeţul Gorj. Acesta era cu soţia, Camelia Nedelcu, în Piaţa Centrală din Târgu Jiu. La un moment dat, femeia i-a spus că pleacă la toaletă, iar de atunci nu a mai văzut-o. Bărbatul a dat-o dispărută pe data de 2 februarie.

Potrivit poliţiei, femeia nu este cunoscută cu afecţiuni psihice sau cu plecări repetate. Semnalmentele femeii sunt: înălţime 1,65 metri, greutate 60 kilograme, păr şaten drept, lung, prins în coadă, ochi căprui, faţa ovală, constituţie atletică. La data plecării, aceasta era îmbrăcată cu o geacă de fâş, cu glugă, de culoare roşie, o pereche de pantaloni tip blue-jeans de culoare albastru deschis, iar în picioare purta o pereche de cizme din material imitaţie de piele de culoare neagră.

Camelia Maria Nedelcu a fost pusă în urmărire la nivel naţional, anunţă Inspectoratul Judeţean de Poliţie Gorj. Cei care pot da relaţii pentru identificarea femeii sunt rugaţi să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliţie. (A.A.)

Vizualizări: 7,479

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: