Iacobescu: Nu este anunțată vizita ministrului Virgil Popescu

Vizita ministrului energiei Virgil Popescu, despre care se discută de câteva zile, nu a fost deocamdată anunțată la Prefectura Gorj, după cum declară reprezentantul Guvernului în teritoriu, Marcel Iacobescu. 

Unii lideri îndeamnă la reacții negative atunci când ministrul va ajunge în Gorj.

Prefectul spune că declarațiile liderilor sunt copilărești. „E un comportament copilăresc. Să nu uităm că un ministru este un demnitar, ceea ce fac dumnealor se numește ultraj și se poate lăsa cu măsuri. Dacă organele de ordine își fac treaba și sunt convins că o să își facă treaba, în situația în care se întâmplă lucruri din astea se vor lua și măsuri împotriva celor ce fac astfel de fapte, antisociale până la urma. Întotdeauna dialogul e calea cea mai bună de a rezolva problemele”.

Vizita ministrului Virgil Popescu ar avea loc cu ocazia sărbătoririi a 50 de ani de la punerea în funcțiune a Termocentralei Rovinari.

 „Până la urmă trebuie să facem ceva, trebuie să arătăm acestui filfizon că nu el conduce țara, nu el ne distruge economia, nimeni nu zice nimic până la urmă”, spunea Nicu Bunoaica la Radio Infinit.

La ora 16, în Parlament este dezbătută moțiunea simplă depusă de USR împotriva minstrului energiei Virgil Popescu.

Vizualizări: 573

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: