Mutări la ISJ Gorj. Doi inspectori pe domeniu. Au picat examenul, dar sunt șefii celor care l-au luat

Inspectorul general al ISJ Gorj, Marcela Mrejeru, a făcut schimbări în echipa sa de inspectori, dar mai întâi a fost nevoită să rezolve o încurcătură a Ministerului Educației. La finalul săptămânii, Mrejeru a fost într-o situație neașteptată, când pe fax a venit numirea Danei Constantinescu pe postul de inspector general. Potrivit unor surse din Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Gorj, eroarea celor de la Ministerul Educației a produs palpitații actualei conduceri. Mrejeru a sunat la partid, iar adjunctul Marian Staicu, spun surse din instituție, începuse demersurile pentru catedra sa de la Novaci, fiind convins că dacă va reveni Constantinescu el va fi demis. 

Însă odată rezolvată și această problemă, șefa învățământului a pus la punct lista de inspectori.   


Gabriel Răscol este unul dintre inspectorii din echipa inspectorului general Marcela Mrejeru, acesta fiind detașat de la Liceul cu Program Sportiv. Răscol va avea o jumătate de normă la departamentul Management instituțional și încă o jumătate de normă la Educație fizică și sport. Gabriel Răscol a picat examenul pentru director, toamna trecută, însă prin noua postură el îi va coordona pe cei care au obținut posturile prin concurs. Cealaltă jumătate de normă de la Educație Fizică și sport este ocupată de Adriana Dănciulescu, inspector care de asemenea a picat examenul de director la Palatul Copiilor. 

Este interesant că sunt doi inspectori pe Educație fizică și sport, probabil caz rar în țară. 

Dar nu în Gorj. Inspectori pe domeniul Învățământ profesional și tehnic sunt două Teodora Pătrașcu de la Liceul ”Henri Coandă” și Alina Dănăricu de la Liceul ”Traian Vuia”.

În ceea ce privește încurcătura legată de ordinul ministrului de numire a Danei Constantinescu, Pandurul a solicitat un punct de vedere la ISJ Gorj, însă până la redactarea acestui articol nu a fost oferit un răspuns.

Vizualizări: 3,194

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: