Îl vor înapoi! Primar PSD: Cum au închis ochii pentru Călinoiu, să-i închidă şi pentru Ciocea

Primarii din PSD fac front comun în jurul edilului Ion Ciocea pe care îl vor înapoi în partid. „Cum au închis ochii pentru Ion Călinoiu, să-i închidă şi pentru Ciocea”, este crezul edililor care sunt decişi să facă propunerea şefilor din partid.

Edilul din Cătunele susţine că Ion Ciocea ar trebui să se întoarcă în PSD odată cu Ion Călinoiu, pentru că nu a făcut niciun rău partidului. „Mă gândeam că Ion Ciocea ar trebui primit cu amândouă mâinile. El a candidat, dar nu a făcut rău partidului. Nu trebuie să-l ierte domnul Cârciumaru. Partidul este compus şi din noi, ceilalţi. El nu a făcut nimic împotriva partidului, a candidat independent. Eu cred că el trebuia să fie primit în partid a doua zi. Trebuie să fie o şedinţă de partid. Eu aş cere chestia asta pentru că Ciocea a ajutat partidul şi ar fi o mare pierdere să plece la alt partid”, a fost declaraţia primarului din Cătunele, Florinel Ţuilă, la Radio Infinit.

Vehement a fost şi primarul din Runcu, Adrian Câmpeanu. „Dacă au plecat doi, mi se pare normal să se întoarcă amândoi. Trebuie să dobândească amândoi calitatea de membru, apoi supunem la vot să se întoarcă amândoi. Mie mi se pare normal. Dacă închid ochii la unul, se poate la amândoi. Eu aşa cred. Ambii au fost sprijiniţi de PSD. Unii uită că partidul i-a dus acolo unde au ajuns. PSD oricum merge înainte şi fără Călinoiu, şi fără Ciocea, şi fără Câmpeanu”, a declarat primarul din Runcu.

„Călinoiu putea fi secretar de stat!”

Şi fostul primar din Negomir, Ion Gruescu, este convins că Ion Ciocea ar trebui reprimit în PSD, dacă va dori acest lucru. „Eu n-am înţeles niciodată de ce a plecat domnul Călinoiu. I-a dat partidul tot ce a vrut să-l ierte. Tot ce a vrut în viaţă, PSD i-a oferit. Acum dânsul putea să fie secretar de stat. Ciocea, toată viaţa, el a dat partidului. În schimb, partidul nu i-a oferit nimic. Abia aştept să vină domnul Paul Stănescu aici să discutăm foarte serios şi clar pe problemă. Nu se compară. Eu vreau să discutăm aplicat lucrurile”, a declarat primarul Ion Gruescu.  „Să lase pe alţii să vorbească domnul Gruescu. Partidul l-a ajutat pe domnul Ciocea. Şi domnul Călinoiu l-a ajutat să ia fonduri. Domnul Ciocea s-a zbătut, dar a obţinut şi sprijinul din partea partidului. Sunt de acord să se întoarcă domnul Ciocea în partid”, a fost reacţia primarului din Scoarţa, Ion Stamatoiu.

Vizualizări: 957

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: