Ilie Năstase, încătușat și dus la poliție. Ce a făcut!

update: Ilie Năstase a fost din nou ridicat vineri de polițiști, pentru că a mers pe scuter în condițiile în care avea permisul reținut.

Fostul tenisman Ilie Năstase a ajuns la Poliţie după un scandal cu poliţiştii în noaptea de joi spre vineri, în București, fiindu-i deschis dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

"În jurul orei 4.45, pe Şos Nordului, zona ambasada Chinei, poliţiştii Brigăzii Rutiere au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 72 de ani.
Întrucât acesta se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care a devenit recalcitrant, a adresat injurii poliţiştilor, motiv pentru care a fost încătuşat şi condus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice", informează Poliţia.

Conform poliţiştilor, Ilie Năstase a refuzat să-i fie recoltate probe biologice şi i-a fost deschis dosar penal.

"Bărbatul a refuzat să-i fie recoltate mostre biologice şi a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere unde i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru refuz de recoltare mostre biologice", precizează Poliţia.

Vizualizări: 3,358

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: