Iliescu încă mai speră într-o sentinţă favorabilă

Cel de-al şaptelea termen din procesul pe care fostul director comercial de la Complexul Energetic Rovinari, Gheorghe Iliescu, l-a intentat administraţiei se judecă azi la Tribunalul Gorj. Iliescu a contestat în instanţă decizia prin care a fost schimbat din funcţia de conducere, procesul său fiind unul de lungă durată, multe altele asemănătoare fiind soluţionate în câteva termene.

Fostul director comercial a remarcat faptul că, până acum, aproape de fiecare dată, Complexul Energetic a fost reprezentat în instanţă de un alt avocat venit din partea casei de avocatură Şova. Iliescu crede că şi din această cauză procesul a trenat foarte mult, el considerând că, în mod normal, de acum încolo ar trebui să se pronunţe o sentinţă.

Iliescu a fost schimbat din funcţie în luna mai a anului trecut, când era în concediu medical. Decizia a fost luată de membrii Consiliului de Administraţie după ce el a devenit martor al procurorilor anticorupţie în două dosare care îl vizează pe fostul director general Laurenţiu Ciurel. Cele două anchete nu au fost finalizate nici ele de atunci şi până acum, fostul director comercial declarând de mai multe ori public faptul că a avut numai necazuri din cauza dosarelor respective.

După ce a fost schimbat din funcţia de conducere, Iliescu a devenit consilier al lui Ciurel, dar doar pentru scurt timp întrucât a demisionat din acel post, fostul său şef necomunicând vreodată cu el. De câteva luni fostul director comercial a rămas acasă, neavând nicio slujbă şi nici măcar ajutor de şomaj, după cum singur a precizat, el sperând acum că instanţa va obliga noua conducere de la complexul energetic Rovinari să îl repună pe post.

Vizualizări: 81

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: