Imagine cu Termocentrala Turceni după ce s-a închis grupul 7. Salariat: „Începutul sfârșitului”

Imagine dezolantă surprinsă la Termocentrala Turceni! Toate grupurile au fost oprite în ziua de 1 iunie, aceeași dată la care blocul numărul 7 a intrat în conservare. Fotografia a fost realizată de un angajat al Complexului Energetic Oltenia și s-a viralizat rapid pe site-urile de socializare.

Blocul energetic numărul 7 a intrat „în conservare în perioada 01.06.2023 - 31.12.2025. Pornirea se poate face prin ordinul Ministerului Energiei”, potrivit unei informații transmise pe site-ul Transelectrica. În ceea ce privește grupul numărul 5, acesta se află în reparație planificată până pe 3 iulie. Prin urmare, Termocentrala Turceni ar urma să funcționeze doar un grup, în următoarele 30 de zile, numai că în prima zi a lunii iunie, toată activitatea părea oprită.

„Așa funcționează termocentrala Turceni la data 01.06.2023”, a scris angajatul care realizat fotografia.

Comentariile colegilor din Complexul Energetic Oltenia nu au întârziat să apară:

„Cândva sistemul energetic românesc era denumit a doua armata a țării. Liderii de sindicat, în fugă după favoruri din partea administrației, au transformat această armată în interesul unor politicieni și nu în interesul angajaților. Acum se culeg roadele acestor înțelegeri ascunse”, a afirmat un angajat al CE Oltenia.

„Aici se vede câtă incompetență există la nivel înalt, la cei care conduc. Alții au construit cu sacrificii, iar noi distrugem fără să ne pese”, a replicat un alt salariat.

Vizualizări: 2,338

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: