Peste o mie de locuri de muncă disponibile în Gorj

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj pune la dispoziţia cetăţenilor peste 1000 de locuri de muncă. Majoritatea sunt pentru persoanele care nu au studii superioare.

Ocupaţiile puse la dispoziţie de către AJOFM sunt repartizate în diferite domenii de activitate, pentru a veni în ajutorul cât mai multor oameni care îşi caută un loc de muncă.

„Avem 1099 locuri de muncă vacante. Cele mai multe sunt de: agent de securitate, agent de vânzări, ajutor bucătar, barman, bucătar, cameristă, cofetar, patiser, conducător auto, croitor, curier, dulgher, tâmplar, electrician auto, electrician întreţinere echipamente electrice, femeie de serviciu, îngrijitor clădiri, lăcătuş mecanic, lucrător în bucătărie, lucrător comercial, lucrător gestionar, manipulant mărfuri, operator la maşini unelte, mecanic ajutor locomotivă, mecanic auto, operator mase plastice, ospătar, chelner, vânzător în alimentaţie, tinichigiu, recepţioner hotel, şofer, strungar universal, sudor şi tâmplar. Din cele 1099 de locuri de muncă vacante, 92 sunt pentru cei cu studii superioare: consilier juridic, director de societate comercială, director economic, inginer automatist, inginer construcţii civile, inginer electric, inginer energetic, inginer electromecanic, inginer industrie alimentară, inginer materiale de construcţii, inginer mecanic, manager, inginer producţie, proiectant, programator. Paleta de ocupaţii în care avem locuri de muncă vacante este destul de largă”, a transmis directorul AJOFM Gorj, Romeo Chiriac.

Vizualizări: 2,308

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: