Şomeri angajaţi după cursurile de reprofilare

De la începutul anului şi până în prezent, peste 120 de persoane, care au urmat cursurile de formare profesională organizate de AJOFM Gorj, şi-au găsit un loc de muncă.

La cele 11 cursuri realizate până în prezent, au fost curpinse 212 de persoane: „Din punct de vedere al formării profesionale, avem 11 cursuri organizate până în prezent, la care avem cuprinse 212 persoane, din care 123 de şomeri indemnizaţi, 87 de şomeri indemnizaţi şi două persone cu plată. Deci practic beneficiază de gratuitatea serviciilor de formare profesională 210 şomeri. Avem încadrate, deja, 129 de persoane, foşti şomeri, care după susţinerea examenului de absolvire şi-au găsit un loc de muncă”, a transmis directorul AJOFM Gorj, Romeo Chiriac.

Ocupaţiile în care au fost organizate cursuri sunt cele de: ajutor de bucătar, brutar, comunicare în limba germană, babysitter, confecţioner asamblări articole textile, frizer, manichiurist-pedichiurist, instalator instalaţii tehnico-sanitare şi gaze, lăcătuş mecanic şi operator introducere, validare, prelucrare date.

Vizualizări: 3,301

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: