Imagini noi cu Varianta Ocolitoare a municipiului Târgu Jiu. Vezi stadiul lucrărilor!

Se lucrează de zor pe Varianta Ocolitoare a municipiului Târgu Jiu! Imagini cu stadiul lucrării, dar și cu utilajele mobilizate în zonă au fost publicate pe pagina de Facebook a Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova.

Peste 130 de muncitori lucrează în diferite puncte ale drumului, iar autoritățile dau asigurări că șoferii vor putea să circule pe Varianta Ocolitoare până la sfârșitul acestui an.

 „Constructorul este mobilizat pe întreaga lucrare. Se efectuează lucrări la structuri (armare, cofrare, betonare, hidroizolație) și la terasamente, taluzuri, sanțuri, parapete metalice, trotuare.  Pe șantier, în acest moment, sunt mobilizați 132 de muncitori și 77 de utilaje”, au transmis reprezentanții DRDP Craiova.

Varianta de ocolire a municipiului Târgu Jiu are o lungime de 20 de kilometri și este realizată din fonduri europene. Durata contractului este 18 luni perioada de execuție a lucrărilor, 84 de luni perioada de garanție a lucrărilor.

Traseul ar fi trebuit să fie gata în luna octombrie a anului 2016, însă firma care a câștigat prima licitație nu a onorat contractul, iar acesta a fost reziliat de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Noul termen de finalizare este sfârșitul anului 2023.

Galerie foto





Vizualizări: 2,934

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: