Obiectele de muzeu și cărțile din biblioteca comunală, în depozit ca să facă loc funcționarilor din primărie

 Primăria din comuna Arcani a intrat în reabilitare, iar activitatea unității administrativ teritorială a fost mutată în centrul cultural, proastă reabilitat. Aici ar fi trebuit să fie amenajat muzeu satului dar și biblioteca, numai că acum funcționarii primăriei își desfășoară activitatea.

Obiectele de muzeu, dar și sutele de volume de cărți din biblioteca comunală sunt depozitate în unele spații ale UAT-ului, până când sediul primăriei va fi gata și funcționarii se vor muta din centrul cultural.

”Activitatea primăriei s-a mutat provizoriu în centrul cultural, dar când va fi gata noul sediu, aici va fi amenajat muzeului satului și biblioteca din comună. Obiectele de la muzeu, dar și cărțile sunt depozitate în spațiile primărie, în condiții bune. Lucrările la primărie au început în toamna anului trecut și sperăm nou să fie gata la începutul lui 2024.”, a declarat primarul Aristică Coiculescu.

Reabilitarea și extinderea primăriei din Arcani este finanțată prin Compania Națională de Investiții și se ridică la aproximativ 6.900.000 de lei. Clădirea în care funcționa primăria datează din 1944.

Vizualizări: 895

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: