Imobilizat de polițiști în benzinărie

Scandal făcut vineri seara de un tânăr din Rovinari într-o benzinărie din Târgu Jiu. Potrivit poliției, tânărul de 21 de ani a pătruns în incinta unei stații de alimentare cu carburant, unde ar fi distrus mai multe produse expuse la vânzare și ar fi exercitat acte de violență asupra unui lucrător-gestionar, de 31 ani, din comuna Crasna, care a suferit leziuni, ca urmare a spargerii sticlelor din vitrine, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

"La sosirea echipajelor de poliție la locul evenimentului, agresorul a avut o atitudine violentă și recalcitrantă, tulburând ordinea şi liniștea publică, fapt pentru care polițiștii l-au imobilizat, încătușat și condus la sediul poliţiei pentru cercetări, fiind ulterior internat în cadrul secției Psihiatrie a Spitalului Județean ”Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu", arată IPJ Gorj.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu au dispus măsura controlului judiciar pentru 30 de zile, după ce tânărul a stat și 24 de ore în arest. (A.A.)

Vizualizări: 2,343

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: