Bunică agresată de nepot

O femeie de 76 de ani din Rovinari a fost agresată de propriul nepot, un bărbat de 33 de ani. O fiică a femeii a anunțat joi poliția. "Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că, în urmă cu o zi, femeia ar fi fost amenințată și agresată fizic de nepotul său, fapt ce a determinat-o să părăsească domiciliul, rămânând, pe timpul nopții, la o vecină", arată IPJ Gorj.

Bătrâna s-a întors joi acasă și a avut, din nou, un conflict verbal cu nepotul său, fiind amenințată cu acte de violență și de această dată.

Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de amenințare și violenţă domestică. "Având în vedere faptul că victima se afla în stare vădită de panică, a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru cinci zile, prin care s-a dispus ca bărbatul, de 33 de ani, să părăsească temporar locuința comună și să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de victimă, acesta luând la cunoștință restricțiile pe bază de semnătură", mai arată IPJ Gorj. (A.M.)

Vizualizări: 5,448

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: