Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Incendiu provocat la o fermă din Gorj

Pompierii gorjeni au fost solicitați vineri dimineața, în jurul orei 4.00, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un grajd de animale în comuna Aninoasa, satul Bobaia.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă din carul Secției de Pompieri Turceni, care au constatat că incendiul se manifesta violent la construcția în care erau adăpostite 39 de bovine, cu posibilitate de propagare.

"Promptitudinea salvatorilor a făcut ca toate animalele să fie salvate, iar incendiul să fie localizat și lichidat în limitele găsite. Au ars aproximativ 3000 de baloți de plante furajere și o anexă destinată adăpostirii animalelor și depozitării de furaje", arată ISU Gorj.

Cauza probabilă a incendiului o reprezintă folosirea intenționată a sursei de aprindere. (A.A.)

Galerie foto



Vizualizări: 4,366

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: