În memoria unui dascăl de neuitat

E greu să vorbești la trecut despre Doamna Profesoară Nina Niculescu! Prezentă în viața școlii mereu, iubită de toți elevii, stimată de colegi și părinți, Doamna Profesoară Nina Niculescu nu mai răspunde prezent la niciun clopoțel al vieții pământene. A plecat lasând în urmă imaginea unui profesor de elită al Colegiului Național "Tudor Vladimirescu", cinstind învățământul gorjean prin demnitate, prin profesionalism și, mai ales, prin dragostea de școală.

A iubit cu asupra de măsură omul, a modelat tânărul, a știut să asculte păsurile adultului aflat în situații dificile. A fost alături de oricine i-ar fi cerut ajutorul, fără niciun preț, necondiționat. Lecția iubirii față de celălalt am învațat-o de la Doamna Profesoară Nina Niculescu. Noi toți, foști elevi, colegi de cancelarie, părinți, prieteni.

A iubit cu asupra de măsură școala, s-a dăruit ei, s-a identificat în fiecare secundă cu viața celor în mijlocul cărora s-a aflat. Lecția despre cum să trăiești viața, nu s-o viețuiești, de la Doamna Profesoară Nina Niculescu am învățat. Noi toți, foști elevi, colegi de cancelarie, părinți, prieteni.

Profesorii, personalul administrativ, foștii elevi ai Colegiului National "Tudor Vladimirescu" și toți care au cunoscut acest dascăl de elită al învățământului gorjean sunt alături de familia îndoliată și deplâng plecarea printre stele a unui Om iubitor de Oameni, de Carte, de Bine și de Frumos!

Mesaj transmis de conducerea Colegiului Național "Tudor Vladimirescu" din Târgu Jiu

Vizualizări: 11,223

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: