În stare gravă din cauza unor artificii: L-am văzut căzut la podea

Incident fără precedent la o nuntă organizată în  localitatea Petrișor, județul Dolj. Imediat după ce artificiile au fost aprinse, un vulcan a explodat, iar patru persoane au fost rănite. Una dintre victime a ajuns la spitalul din Craiova în stare gravă.

O seară în care zeci de persoane trebuiau să se distreze pe cinste s-a transformat într-un adevărat calvar. În urma urma exploziei unei artificii, un bărbat în vârstă de 34 de ani din Petroșani a ajuns pe patul de spital, fiind rănit grav. Mirele povestește ceea ce s-a întâmplat.

”Am auzit o explozie puternică și l-am văzut pe prietenul nostru căzut pe podea. Au fost bucăți foarte mari care au căzut peste tot, și prin geam, și prin perete. Suntem foarte îngrijorați pentru el”, a spus mirele.

Un alt prieten al bărbatului rănit a declarat faptul că cel care a instalat artificiile părea că știe ce face. ”Firma doar cu asta de ocupă. Părea că totul este bine și omul știa ce face. Se pare că totul a luat o întorsătură destul de gravă. Una dintre artificii a explodat, iar acel suport a cedat și l-a rănit pe prietenul nostru Alex, dar și alte trei persoane”, a spus cumnatul mirelui.

Și oamenii care locuiesc în apropierea pensiunii au spus că au auzit un zgomot puternic. ”Am auzit un zgomot puternic, dar nu am reușit să vad mare lucru, doar ambulanțe”, a spus un localnic.

Bărbatul din Petroșani a fost transportat la un spital din București, iar prietenii se roagă la Dumnezeu și speră ca medicii să-l salveze pe Alex. Și poliția face cercetări în acest caz pentru a se stabili cu exactitate ceea ce s-a întâmplat.

Vizualizări: 1,567

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: