Inaugurarea stadionului, cu Pandurii și FCU Craiova?

Primarul Marcel Romanescu a declarat recent că și-ar dori ca noul stadion din Târgu Jiu să fie inaugurat cu un joc amical între Pandurii Târgu Jiu și FCU Craiova, echipe care ar urma să împartă aceeași arenă de la Târgu Jiu din această vară.

Primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat că inaugurarea stadionului de la Târgu Jiu se va face la sfârşitul lunii iulie sau începutul lunii august. În ceea ce priveşte meciul de inaugurare pentru stadion, edilul ar dori un meci amical între Pandurii şi FCU Craiova, cele două formaţii care au solicitat să joace pe terenul de la Târgu Jiu, deşi cei din Craiova au depus o cerere similară şi pentru stadionul din Severin. „Inaugurarea stadionului se va face la sfârşitul lunii iulie sau în primele zile din august, cam pe acolo. Sperăm că FCU va accepta să joace un amical cu Pandurii la inaugurarea stadionului. Aşteptăm cu mare drag pe toţi suporterii lui FCU, şi ştiu că sunt foarte mulţi, să vină pe arena noastră la meciurile echipei lor favorite”, a declarat primarul Marcel Romanescu pentru editie.ro.

În ceea ce priveşte discuţia cu Adrian Mititelu, edilul din Târgu Jiu a precizat că ştie că echipa din Craiova are şi alte variante de stadioane pe care să evolueze: „Domnul Adrian mai are niște variante, dar eu l-am simțit că nu se lasă până nu construiește din banii dânsului un stadion în Craiova. Însă chiar și așa noi așteptăm echipa domniei sale la Târgu Jiu și chiar doresc ca meciul de inaugurare a stadionului să se dispute între FC Universitatea Craiova și Pandurii. Pe acest stadion va juca în campionat și Pandurii, dar pot juca şi alte echipe, cu cât mai multe echipe cu atât mai bine pentru noi”. 

Stadionul din Târgu Jiu se află acum în procedura de recepţie a lucrărilor şi de predare către municipalitate: „Urmează ca în perioada următoare să se facă recepția pentru lucrarea făcută la Târgu Jiu. Iar apoi prin prin hotărâre de Consiliul Local noi să putem prelua arena, iar apoi tot prin hotărâre de Consiliul Local să stabilim în ce termeni să joace pe această arenă echipele care doresc acest lucru”.

Cele două echipe pe care primarul le doreşte pe stadion la inaugurarea arenei gorjene, care nu se ştie încă ce nume va purta, au început pregătirea şi pe la finalul lunii iulie ar fi în formă bună pentru un meci amical. O problemă ar apărea însă dacă va fi vorba de începutul lunii august, pentru că atunci Pandurii va începe deja noul sezon, pe data de 3 august.

Vizualizări: 3,052

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: