Încă 21 de angajări fără concurs

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu are nevoie de personal în actualul context epidemiologic. Unitatea face angajări, fără concurs, pe perioadă determinată.

Din nou, este nevoie de peste 20 de noi angajați. Cele mai multe posturi sunt de asistent medical și infirmier.

De exemplu, pentru zona tampon, este nevoie de patru asistenți medicali, specialitatea generalist/medicală și de patru infirmiere. Persoanele suspecte de Covid-19 sunt izolate în această zonă tampon, în așteptarea rezultatelor testelor pentru noul coronavirus.

În secția de Boli Infecțioase, unde se tratează bolnavii Covid, spitalul are nevoie de șase asistenți medicali debutanți, tot specialitatea generalist/medicală.

Alte cinci posturi sunt la secția ATI II. Aici este nevoie de trei asistenți medicali și doi infirmieri.

Spitalul mai are nevoie de doi biologi debutanți pentru laboratorul de analize medicale, unde se prelucrează testele pentru Covid.

Selecția se va face pe bază de dosare. Candidații vor trimite dosarul electronic, până la data de 5 august, între orele 7.30-16.00, prin e-mail, în format pdf, într-un singur mesaj, la adresa [email protected].

„În situația în care se depun mai multe dosare pentru un singur post, iar după selecția dosarelor sunt admiși mai mulți candidați, se organizează proba practică/interviu. Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0253/237803 int. 307 - Serviciul R.U.O.N.S.- Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, din strada Progresului, nr. 18, jud. Gorj”, transmite Spitalul Județean.

Contractele de muncă vor expira în cel mult 30 de zile de la data încetării stării de alertă.

Vizualizări: 5,312

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: