Gurile de canal din Târgu Jiu, un chin pentru șoferi

Gurile de canal de pe raza municipiului Târgu Jiu reprezintă o problemă majoră pentru șoferi. Mulți dintre ei se plâng de faptul că nu le pot evita, fiind enervați că mașinile se tot strică. Promisiuni au fost, însă nimic nu s-a rezolvat până în prezent.

Subiectul aducerii gurilor de canal la cota străzii a fost și este unul dintre cele mai discutate. În Târgu Jiu sunt aproximativ 400 de cămine ale gurilor de canal la care este nevoie urgentă de o intervenție. Municipalitatea promite că până la finalul acestui an vor exista lucrări de aducere la același nivel cu partea carosabilă.

”Sunt circa 400 de guri de canal la care se va interveni până la finalul acestui an. Acțiunea va fi realizată cu forțe proprii”, anunță șeful Serviciului de Gospodărire Comunitară din cadrul Primăriei Târgu Jiu, Ionuț Jilăveanu.

În jurul acestor guri de canal a fost creat un real scandal între Primăria Târgu Jiu și societatea Aparegio Gorj. Vina se aruncă de la o instituție la alta, iar șoferii au rămas cu același gust amar până în prezent.  

Anul trecut, primarul Marcel Romanescu a dispus Poliției Locale din Târgu Jiu să amendeze societatea Aparegio Gorj cu suma de 1.000 de lei pentru fiecare gură de canal neridicată la cotă.

Vizualizări: 1,001

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: