Încă 220 de gorjeni amendați pentru că au ieșit la plimbare

"În ultimele 24 de ore, polițiștii gorjeni au aplicat 220 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea art.1 alin. (1) din Ordonanța Militară nr.3/2020, referitoare la condițiile în care se poate realiza circulația persoanelor, în valoare totală de 196.200 de lei", anunță Direcția de Sănătate Publică Gorj.

Alte 23 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de către jandarmi unor gorjeni din Târgu Jiu, Motru, Rovinari și Novaci, din cauză că au părăsit domiciliul fără a avea un motiv bine întemeiat. Valoarea totală a amenzilor aplicate de jandarmi se ridică la suma de 8.750 de lei.

De asemenea, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu" Gorj au executat misiuni de menținere a ordinii publice în zona a 9 centre de carantină, însoțirea a 8 transporturi de persoane spre centrele de carantină sau în tranzit pe raza județului Gorj, precum și transportul la centrul de carantină a unei persoane care nu a respectat măsura izolării la domiciliu. Totodată, jandarmii au avut în vedere asigurarea ordinii publice la punctul de triaj constituit la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Târgu Jiu.

În data de 27 martie 2020 (ora 14.00), la nivelul județului Gorj, se aflau în autoizolare la domiciliu un număr de 3. 451 de persoane și 255 de persoane în carantină.

Vizualizări: 5,376

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: