Încă doi traficanți de țigări duși în arest

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au depistat miercuri doi bărbați de 26 și 39 de ani, din județul Călărași, în timp ce comercializau, pe raza comunei gorjene Baia de Fier, țigarete fără timbru de marcaj. Cei doi îi oferiseră unui localnic spre vânzare 57 de cartușe de țigări, contra sumei de 1.200 lei.

"În urma controlului efectuat de către polițiști asupra autovehiculului cu care se deplasau cei în cauză, au fost găsite, în portbagaj, 72 de cartușe de țigări, pentru care cei doi bărbați din județul Călărași nu au putut prezenta documente de proveniență, declarând că au fost cumpărate din Târgul Vitan, din București, de la persoane necunoscute. Întreaga cantitate de țigarete, reprezentând 25.800 de țigarete, a fost ridicată în vederea cercetărilor", arată IPJ Gorj.

De asemenea, asupra bărbaților a fost găsită suma de 3.600 lei, pe care nu au putut-o justifica, aspect față de care s-a impus măsura ridicării în vederea confiscării.

În baza probatoriului administrat polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a celor doi bărbați. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Vizualizări: 2,115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: