Încă două decese, ambele la Hunedoara

Încă două decese au fost anunțate duminică seara de Grupul de Comunicare Strategică. Ambele decese s-au produs acum trei-patru zile, dar abia astăzi a fost finalizat testul pentru Covid - 19.

Este vorba de o femeie de 75 de ani din județul Hunedoara. "În data de 24.03.2020 s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Timișoara. Rezultatul testării din data de 29.03.2020 a fost pozitiv", anunță GCS, care menționează că decesul s-a produs pe 26 martie în Spitalul Municipal Hunedoara, secția ATI. Femeia avea patologie preexistentă, bronhopneumopatie cronica obstructivă. 

Decesul cu nr. 42 vine tot din Hunedoara, un bărbat de 82 ani, cu neoplasm digestiv stadiul III și hemoragie digestivă. În data de 25.03.2020 s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Timișoara. Rezultatul testării din data de 29.03.2020 a fost pozitiv. Decesul a fost însă pe 25.03.2020, la Spitalul Municipal Hunedoara, Secția ATI.

Niciuna din persoanele decedate nu a avut istoric de călătorie și nici contact cunoscut cu caz confirmat. Nu este exclus ca aceștia să fi luat virusul în spital.

actualizare, ora 22.00: Un bărbat în vârstă de 72 de ani, din judeţul Arad, decedat duminică la Spitalul de Boli Infecţioase din Arad, este al 43-lea deces confirmat cu COVID-19, informează Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Potrivit sursei citate, bărbatului i s-au recoltat în data de 26 martie probe biologice pentru COVID-19, care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase din Timişoara.  Rezultatul testării a fost furnizat duminică, 29 martie.

De asemenea, bărbatul a avut şi condiţii preexistente îmbolnăvirii cu COVID-19, fiind vorba de bronhopneumonie şi insuficienţă cardiacă. El nu a avut istoric de călătorie şi nici contact cunoscut cu alt caz confirmat cu noul coronavirus.

Vizualizări: 1,523

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: