Încă o angajare marca PSD în minerit – Adrian Tudor

Consilierul local PSD Adrian Tudor este cea mai recentă angajare politică făcută în minerit pe timp de criză. Tudor a fost angajat miercuri la Minprest, după cum a declarat directorul Gabriel Giorgi, sarcina sa de serviciu fiind supravegherea lucrătorilor care prestează servicii la Baza de Tratament de la Săcelu, care aparţine Medservmin. Surse neoficiale susţin că Tudor va fi detaşat la CE Oltenia, angajarea la Minprest fiind doar primul pas. Acesta nu a comentat informaţia, spunând că este în negocieri pentru postul de şef de centru.

Surse neoficiale susţineau ieri că Adrian Tudor este viitorul director al Bazei de Tratament de la Săcelu. Baza aparţine Complexului Energetic Oltenia, dar a fost dată în administrarea Medservmin, societate la care complexul este acţionar. Minprest Serv Rovinari, o altă societate la care tot CE Oltenia este acţionar, prestează servicii la Săcelu. Informaţia aflată ieri pe surse a fost confirmată parţial, în sensul că Adrian Tudor a fost angajat la Minprest pentru a supraveghea o echipă de lucrători care prestează servicii la baza de tratament de la Săcelu, după cum a declarat Gabriel Giorgi, dar îşi doreşte funcţia de şef de centru.

Directorul Minprest neagă faptul că Tudor a fost angajat pentru a fi detaşat la CE Oltenia. „Noi îl avem pe Adi Tudor angajat la Minprest, dar nu am primit solicitarea de la Complexul Energetic Oltenia să detașăm o persoană acolo. Noi îl avem angajat ca responsabil activitate la Săcelu din partea Minprest, pentru că începe sezonul, o să intrăm în contrat cu CEO pentru sezonul estival și ne-a trebuit o persoană care să coordoneze activitatea. Are personal în subordine, trebuie să aibă grijă de angajații Minprest care își desfășoară activitatea acolo, pe curățenie, centrale termice, pe spălătorii și pe ce mai avem noi acolo contractat. Nu are putere de decizie. Este angajat la noi de miercuri sau ceva de genul acesta. Contractul pe Săcelu cu suplimentare de personal intră în vigoare din 15 iunie. O să mai angajăm personal din zonă”, a spus Gabriel Giorgi.

Interesant este că Adrian Tudor, om de bază în PSD Gorj, ar avea salariul minim pe economie. „Salariul domnului Tudor este confidențial, însă conform contractului colectiv de muncă, în prima lună de angajare, orice salariat al nostru are salariu minim pe economie și tichete de masă. Domnul Adi Tudor este angajat pe o perioadă determinată de o lună, cu perioadă de prelungire dacă va mai dori dumnealui sau conducerea consideră oportun acest lucru. Dacă activitatea Minprest la Săcelu se va încheia în câteva luni, domnul Tudor nu va mai rămâne angajat. Dacă considerați că fiind membru PSD a fost angajat politic decideți dumneavoastră”, a spus Gabriel Giorgi, coleg în USL şi în Consiliul Local Târgu Jiu cu Adrian Tudor.

Tudor susține că este încă în discuții

Adrian Tudor nu vrea să discute nici despre angajarea la Minprest și nici despre detașarea la Complexul Energetic Oltenia. Tudor declară doar că este în discuții pentru funcția de șef la centrul din Săcelu. „Încă nu am nicio hârtie oficială. Este vorba de postul de șef centru. Nu vreau să discut nimic deocamdată, suntem în discuții și este posibil să merg acolo. Nu pot să vorbesc deocamdată. Am un răspuns sigur peste câteva zile. Mi-aș dori să lucrez acolo, dar încă sunt în discuții cu angajatorul”, a precizat Tudor

Așa cum a declarat Gabriel Giorgi, Tudor va coordona doar activitatea angajaților societății la care este angajat, pentru că Baza de Tratament Săcelu este dată în administrare Medserv Min, unde directorul Valentin Mogoe este cel care are putere de decizie la Baza de Tratament de la Săcelu și care are ca sarcină îmbunătățirea serviciilor oferite turiștilor dar și realizarea de profit până la sfârșitul sezonului estival. 

Vizualizări: 221

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: