Încă o vedetă părăseşte Pro TV, după Florin Călinescu

După Florin Călinescu, și Oana Cuzino a anunţat despărţirea de Pro TV. După ani buni în care a fost prezentatoare la ”Ce se întâmplă, doctore?”, Oana Cuzino a anunţat plecarea, iar emisiunea va fi scoasă din grila televiziunii începând din acestă toamnă.

Florin Călinescu și-a anunțat plecarea de la Pro TV după ani buni în care a colaborat cu televiziunea, însă acum o altă vedetă a trustului a decis să plece.

Oana Cuzino, prezentatoarea emisiunii ”Ce se întâmplă, doctore?” își ia rămas bun de la emisiunea pe care a prezentat-o timp de 18 ani și care în fiecare zi de luni până vineri aducea subiecte care mai de care mai interesante discutate de specialiștii în diverse domenii.

Din această toamnă emisiunea prezentată de Oana Cuzino nu va mai face parte din grila de programe de la PRO TV după cum a anunţat vedeta. ”Dragii mei prieteni, după 18 ani de colaborare cu PROTV, am decis împreună să punem punct emisiunii medicale, prin intermediului căreia v-am fost alături, aproape în fiecare zi, din acești mulți și minunați ani! Ca medic, sănătatea și un stil de viață sănătos au reprezentat și reprezintă principala mea preocupare. Proiectul media cu PROTV și-a atins scopul în toți acești ani, însă și-a atins și… limitele”, a fost o parte din mesajul publicat de Oana Cuzino.

În anul 2015, emisiunea prezentată de către Oana Cuzino la Pro TV a mai fost scoasă din grilă, însă atunci totul s-a întâmplat pentru o perioadă scurtă de timp.  La puțin timp distanță rubrica prezentată de către vedetă de atâția și atâția ani a revenit pe post.

Vizualizări: 3,216

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: