Încă un caz zguduitor. Un copil a murit pe șosea pentru că nimeni nu l-a dus la spital

Conducerea Poliției Județene Vaslui a anunțat joi că a dispus o anchetă cu privire la intervenţia poliţiştilor în cazul unui copil în vârstă de 4 ani care a murit după ce a fost lovit de o maşină. Copilul a zăcut 40 de minute pe asfalt, deși spitalul era la 300 de metri.

Accidentul a avut loc marți seară, în oraşul Murgeni, unde un copil de 4 ani a fost lovit de o autoutilitară în timp ce încerca sa traverseze strada.

Publicația "Vremea Nouă" a scris că băiețelul a fost lăsat timp de peste 40 de minute să zacă pe asfalt, în timp ce mai mulți oameni s-au uitat la el fără să intervină, deși spitalul se află la o distanță de aproximativ 300 de metri de locul accidentului. Ei au făcut poze și au filmat întreaga scenă, în timp ce se declarau indignați că nu sosește ambulanța.

Nici polițiștii care ar fi ajuns la fața locului după circa 30 de minute nu au intervenit în vreun fel, limitându-se la a se plimba pe lângă copil, fără să vadă dacă el mai este în viață.

"Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui a dispus efectuarea de verificări cu privire la intervenţia poliţiştilor în cazul acestui accident rutier, la finalizarea acestora urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun. Verificările sunt desfăşurate de ofiţeri din cadrul Compartimentului de Control Intern al instituţiei", se precizează într-un comunicat al Poliției Vaslui.


 

Vizualizări: 2,002

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: