Încă un club din Liga 3 riscă să se desfiinţeze

Încă un club din Liga 3 riscă să pună și el ”lacătul” din cauza problemelor cu banii. Jucătorii de la Sportul Șimleu Silvaniei sunt neplătiți de două luni, iar antrenorul recunoaște că echipa s-ar putea desfiinţa.

Problemele financiare continuă să macine echipele din Liga 3, iar Sportul Șimleu Silvaniei se află și ea pe marginea prăpastiei. E la un pas de desființare, fiind aproape să pună ”lacătul” la rândul ei, la nu foarte mult timp după ce s-a întâmplat cu ACS Poli Timișoara.

Sportul Şimleu Silvaniei nu mai are bani, iar dacă nu se întâmplă ceva miraculos în următoarea perioadă, în principal prin sprijinul de la autoritățile locale, clubul va dispărea. Chiar antrenorul Dacian Nastai a oferit informații despre problemele de la echipă. Potrivit Sportul Sălăjean, jucătorii sunt neplătăți de două luni, dar cu toate acestea continuă să evolueze la capacitate maximă.

În mod surprinzător, weekendul trecut Sportul Şimleu Silvaniei a câștigat meciul din etapa a 3-a, cu una din favoritele certe la promovare din Seria 10 a Ligii a 3-a, SCM Zalău, cu 2-1, în deplasare. Nu se poate spune că Sportul Șimleu Silvaniei a simțit problemele financiare în jocurile din primele etape, în Seria 10 a Ligii a 3-a. Pe lângă succesul cu SCM Zalău, a mai înregistrat două egaluri în primele două etape, fiind astfel neînvinsă în acest campionat.

Echipa lui Dacian Nastai se clasează pe locul 6 din 10 echipe, cu 5 puncte, iar în etapa a 4-a va evolua în deplasare, cu CSM Satu Mare, locul 9

Vizualizări: 4,001

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: