U Cluj se teme de ACS Viitorul Târgu Jiu

ACS Viitorul Târgu Jiu întâlneşte luni, în etapa a 7-a a Ligii 2, pe Universitatea Cluj. Ardelenii  se află într-o situație nu foarte plăcută în Liga 2, ținând cont de faptul că au pierdut de două ori în ultimele trei partide.

În etapa a 7-a, pe teren propriu, acum pe terenul de la Bistrița, ardelenii vor primi vizita formației ACS Viitorul Târgu Jiu, iar Erik Lincar a afirmat că vrea neapărat cele trei puncte.

Antrenorul Universității Cluj a recunoscut la conferința de presă, premergătoare duelului de luni, de la ora 16:00, că vrea să rupă această serie mai puțin reușită cu o victorie. Este conștient de faptul că ”U” Cluj nu a prestat cel mai bun fotbal în ultima perioadă, date fiind și rezultatele, dar speră că a rezolvat cât mai multe dintre problemele cu care s-au confruntat jucătorii, în special din punct de vedere mental.

”E un adversar redutabil (n.r. – Viitorul Târgu Jiu), mai ales că în ultimele meciuri a scos un punct la Chiajna, iar apoi, pe teren propriu, același lucru. E o echipă care joacă fără presiune, care încearcă să practice un fotbal bun. Pentru noi e un moment mai greu după înfrângerea de la Csikszereda, în care am avut o primă repriză bună, apoi o parte a doua proastă și căutăm soluțiile optime pentru a redresa echipa și a reuși. E foarte important să câștigăm. Nu va fi o echipă de tratat de sus, e o echipă care poate a reușit să mai integreze anumiți jucători, pentru că a făcut ceva schimbări, și cu siguranță va fi un meci echilibrat, dar pe care e obligatoriu să îl câștigăm, pentru a fi în plutonul fruntaș”, a spus Erik Lincar la conferința de presă.

Lincar a fost întrebat și de lupta la promovare și a declarat că, pentru a ajunge în play-off, Universitatea Cluj are nevoie să acumuleze, până în iarnă, până la pauză, în jur de 30-32 de puncte, pentru a nu sta la mâna rezultatelor. Până acum, ardelenii au adunat, în primele șase etape, 12 puncte, echivalentul a fix două puncte pe partidă.

De cealaltă parte, oaspeţii de la ACS Viitorul au doar 3 puncte în şase etape, cu o medie de jumătate de punct pe meci.

Vizualizări: 413

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: