Încă un motoscuterist a ajuns la spital în comă

Un tânăr de 19 ani a ajuns ieri în comă la spital după ce s-a răsturnat cu motoscuterul. Băiatul se zbate acum între viaţă şi moarte la spitalul de Urgenţă Craiova. Daniel Miscodan de 19 ani, este din comuna Văgiuleşti şi a ieşit ieri la o plimbare cu motoscuterul pe care îl cumpărase cu o zi înainte. Plimbarea s-a încheiat însă tragic pentru tânărul care se pare nu avea experienţă în conducerea unui astfel de vehicul.  
  "În timp ce conducea mopedul proprietate personală pe DJ 667 C, la coborârea unei pante, într-o curbă uşoară la stânga, semnalizată, a pierdut controlul asupra mopedului, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat. Pentru că nu avea drept să conducă un astfel de vehicul va fi tras la răspundere după ce îşi va reveni" declară Daniel Tică, purtător de cuvânt IPJ Gorj.  
 După producerea accidentului, tânărul a fost plimbat dintr-un spital în altul. După ce medicii de la spitalul Motru i-au acordat primele îngrijiri medicale, acesta a fost adus cu o ambulanţă la Spitalul de Urgenţă Tg-Jiu, medicii de aici l-au trimis de urgenţă la Craiova. "A ajuns la spital în comă şi l-am trimis de urgenţă la Craiova pentru că sunt şanse să îşi revină" spune Liliana Crăciun, medicul de la UPU Tg-Jiu care l-a tratat pe motoscuterist.
 


Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: