Încă zece cazuri de Covid în Penitenciarul din Târgu Jiu

Noi cazuri de coronavirus în cadrul Penitenciarului din municipiul Târgu Jiu. Conform instituției de detenție au fost înregistrate 10 noi cazuri de infectare cu temutul virus. Deținuții au fost transferați la Penitenciarul-Spital București-Jilava, în vederea acordării tratamentului de specialitate.

”Vă informăm că, în data de 09.12.2020, ca urmare a măsurilor de intervenție aplicate în contextul epidemiologic înregistrat de Penitenciarul Târgu Jiu, au fost identificate 10 noi cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în rândul persoanelor custodiate. Deținuții în cauză, cazați în aceeași cameră de deținere, au fost transferați la Penitenciarul-Spital București-Jilava, în vederea asigurării conduitei terapeutice optime (forme ușoare de îmbolnăvire)”, transmite Penitenciarul din Târgu Jiu.   

Administrația locului de deținere continuă implementarea măsurilor de intervenție specifice și a recomandărilor Direcției de Sănătate Publică Gorj privind monitorizarea medicală a tuturor persoanelor private de libertate, intensificarea triajului epidemiologic, dar și dezinfectarea spațiilor.

Vizualizări: 840

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: