Încătușat după ce și-a violat fiica

Un bărbat de 43 de ani din comuna gorjeană Bîlteni a fost reținut 24 de ore ca urmare a faptului că, timp de un an, și-a violat în mod repetat fiica de 14 ani. Uneori abuzul sexual avea loc deși în casă era fiul de 13 ani sau concubina.

Suspectul va fi prezentat vineri pentru audieri la Parchetul de pe lângă judecătoria Târgu Jiu.

Potrivit poliției, sesizarea a fost depusă pe 9 iulie de o femeie de 50 de ani, din comuna Bâlteni, care a spus că că începând cu vara anului 2017 şi până în luna iulie a.c., bărbatul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa, de 14 ani, fără consimţământul acesteia, ameninţând-o cu acte de violență, dacă dezvăluie cele întâmplate.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că minora locuieşte împreună cu bunica ei, întrucât părinţii sunt divorţaţi, mama sa este plecată în Italia, iar din vara anului 2017 ar fi făcut vizite regulate la domiciliul tatălui ei.

Urmează ca tânăra să fie prezentată la Serviciul Medicină Legală Gorj, în vederea examinării medico-legale. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii faptei, anunță IPJ Gorj. (A.A.)

DETALII AICI.

Vizualizări: 19,604

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: