Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Incendiu la Finanțe Gorj

Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu pornit în clădirea în care isi desfasoara activitatea Finanțele publice. Focul a pornit într-unul din birourile instituției. 
Incendiul a fost anuntat de catre jandarmul care isi desfasoara activitatea in punctul de control-acces.

”La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale de lucru cu apa si spuma, o autospeciala pentru lucru la inaltimi si un echipaj SMURD din cadrul intitutiei noastre, echipajele de interventie constatand ca incendiul se manifesta cu degajari de fum intr-o incapere de la etajul al doilea al cladirii. S-a intervenit rapid pentru localizarea si lichidarea incendiului.
Din fericire, nu au fost victime. Au ars o imprimanta si in calculator. Cauza probabila a incendiului o reprezinta o priza suprasolicitata”, a comunicat ISU Gorj.

Vizualizări: 3,015

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: