Incendiu pe 30 de hectare la Câmpu Mare. Circulație închisă!

Pompierii gorjeni intervin vineri cu cinci autospeciale pentru stingerea unui incendiu la Câmpu Mare, care s-a întins deja pe 30 de hectare. Vântul bate puternic și a da foc acum vegetației uscate este un gest absolut iresponsabil.

"La fața locului se intervine cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Gărzii de Intervenție Novaci și o autospeciala de stingere cu apă și spumă din cadrul Gărzii de Intervenție Hurezani.
Intervin de asemenea echipaje din cadrul Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență constituite la nivelul comunelor Săcelu și Scoarța", a comunicat ISU Gorj.

Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 30 de hectare, iar din cauza intensității vântului s-a extins la o anexă și o casă aflate în apropiere.

Se intervine pentru localizarea și lichidarea incendiului.

În acest moment echipajele de intervenție sunt suficiente pentru a gestiona situația la fața locului, mai arată ISU Gorj.

Centrul INFOTRAFIC a anunțat vineri la ora 15.25 că, din cauza unui incendiu de mirişte, traficul rutier pe DN67 Târgu Jiu – Râmnicu-Vâlcea este oprit pe ambele sensuri, pe raza localităţii Câmpu Mare. În acest loc, vizibilitatea pe carosabil este foarte redusă din cauza fumului gros degajat. Poliţia Rutieră deviază provizoriu circulaţia auto pe un drum judeţean, prin localitatea Albeni.

update: Centrul INFOTRAFICa anunțat la ora 17.35 că circulaţia rutieră pe DN67 Târgu Jiu – Râmnicu Vâlcea s-a reluat în condiţii normale.

Vizualizări: 4,086

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: