Începe Loteria vizelor pentru SUA

Înregistrările pentru programul Loteria Vizelor vor avea loc în perioada 3 octombrie - 6 noiembrie 2018, iar câştigătorii vor fi anunţaţi începând cu 7 mai 2019. Vor fi disponibile 50.000 de vize.

Înregistrarea electronică în Programul Diversity Visa al Statelor Unite va începe miercuri, 3 octombrie 2018, la 19:00 (ora României) şi va rămâne disponibilă până marţi 6 noiembrie 2018 la 19:00 (ora României). Pentru a participa în programul din acest an, aplicanţii trebuie să acceseze pagina de internet a Departamentului de Stat www.dvlottery.state.gov în cursul perioadei de înregistrare, unde vor găsi formularul de participare (E-DV) şi informaţiile complete.

„Participanţii trebuie să transmită o fotografie recentă, făcută în ultimele şase luni. Participanţii care vor folosi fotografii transmise în programul anterior (DV-2019) vor fi descalificaţi automat. Nu se acceptă fotografiile în care persoanele fotografiate poartă ochelari. Nu există nicio taxă pentru transmiterea unei înregistrări electronice”, menţionează Ambasada SUA la Bucureşti.

Potrivit sursei citate, este foarte important ca cei care participă la program să îşi tipărească pagina de confirmare generată online şi să o păstreze până pe 30 septembrie 2020.

Începând cu data de 7 mai 2019, participanţii la programul DV-2020 vor putea folosi numărul lor de confirmare pentru a verifica online pe Entrant Status Check la adresa de internet www.dvlottery.state.gov dacă cererea lor a fost selecţionată.

Vizualizări: 1,341

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: