Veste proastă dată de Maria Loga. Un mare cântăreț, infectat cu noul coronavirus!

"Inca o veste trista! Nelu Balasoiu a suferit un accident cerebral si a fost diagnosticat si cu virusul Covid! Dumnezeu sa-l ajute sa depaseasca aceste momente grele!", a scris cunoscuta cântăreață Maria Loga sâmbătă pe pagina de socializare.

Nelu Bălășoiu are 71 de ani, s-a născut la Rogova, în Mehedinți, și a cântat de mic, fiind îndrumat de tatăl său, dar și de marea cântăreață Maria Lătărețu.

A activat la Taraful din Vânju Mare, la Casa de Cultură din Drobeta-Turnu Severin și la Casa Armatei din același municipiu, apoi în cadrul Rapsodiei Române. O perioadă de succes din cariera sa a constituit colaborarea cu Maria Cornescu, care ulterior i-a devenit soție.

Printre melodiile care l-au făcut celebru se pot enumera „Pentru măicuța bătrînă”, „Leliță cu flori pe conci”, „Mân­druța cu ochii verzi”, „Mândra mea din deal de șură”, „Dra­gostea-i un lucru mare”, „Te caut, mândro, de mult”, „Leliță de la Tismana”, „Dusei calul pe islaz”, „Plecai să mă plimb pe luncă” și „Aseară fusei la moară”.

Vizualizări: 4,865

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: