Vrea bani şi scuze publice de la primarul Jianu

Veşti bune de la procurori pentru viceprimarul din Motru, Cosmin Morega. Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru a clasat dosarul în care Morega a fost acuzat de furt de curent electric. Procurorii au închis dosarul pe motiv că fapta nu a existat, iar Morega se gândeşte să-i ceară primarului Jianu daune materiale.

Plângerea a fost făcută la sfârşitul anului trecut şi a fost semnată chiar de primarul Gigel Jianu care susţinea, la acea vreme, că „este un corp de iluminat aflat pe proprietatea dumnealui, mai sunt şi fire pe acolo, e posibil să fie şi alţi consumatori conectaţi”. Procurorii au făcut cercetări şi a reieşit că nu se fura curent. În plus, susţine viceprimarul de la Motru, familia sa ar fi fost speriată atunci când s-au făcut fotografiile care au fost ataşate ca probe la dosar. „Mi-a fost supravegheată casa mai multe zile. Au venit şi mi-au făcut poze chiar de peste gard, lucru ce a speriat familia şi copilul meu care are 9 ani. Acest lucru mă doar cel mai mult şi ar trebui să înţeleagă acest personaj că astfel de lucruri nu se fac. Fiecare avem familii, avem copii şi nu se face aşa ceva niciodată în lumea asta, dar caracterul dumnealui este zero şi s-a demonstrat acest lucru”, a fost mesajul lui Morega.

Acum, viceprimarul se gândeşte să se îndrepte împotriva edilului Gigel Jianu şi să-i ceară daune materiale că i-a pătat imaginea: „Mă gândesc foarte serios să-i fac plângere, chiar să-i cer daune materiale pe care să le donez copiilor cu probleme şi să-l fac în aşa fel încât să-şi ceară şi scuze publice. Să înţeleagă odată că eu nu am furat şi nu fur nimic. Este foarte dureros pentru familii. Eu rezist!”.

Vizualizări: 1,343

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: