Începe sezonul de schi la Straja

Sezonul de schi în staţiunea Straja se va deschide pe 6 decembrie, de Moş Nicolae, iubitorii sporturilor de iarnă având la dispoziţie pârtia Constantinescu, unde, în urmă cu o săptămână, au fost pornite tunurile de zăpadă artificială.

Tunurile de zăpadă au fost pornite şi pe pârtia Platoul Soarelui, iar acolo se estimează că se va putea schia de săptămâna viitoare.

"Toată staţiunea Straja este albă, acoperită cu un strat de zăpadă de 3-4 centimetri. Începând cu 6 decembrie se va putea schia pe pârtia Constantinescu, unde stratul de zăpadă artificială măsoară circa 15 centimetri", a declarat, pentru AGERPRES, coordonatorul Şcolii de schi şi snowboard din Straja, Marius Fodoran.

Potrivit acestuia, săptămâna viitoare în Straja se anunţă ninsori, ceea ce va permite ca, până la Crăciun, să se poată schia pe toate pârtiile din staţiune.

Primele tabere de schi se vor deschide în Straja începând din 15 decembrie, în prima serie fiind înscrişi deja peste 100 de cursanţi, în special copii.

Turiştii care vor veni în Straja cu maşina vor avea la dispoziţie două parcări, prima fiind situată la baza telegondolei, iar cea de-a doua, la intrare în staţiune.

Vizualizări: 1,636

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: