Înecat într-un canal la Turceni. Nimeni nu-l cunoaște!

Descoperire macabră făcută joi dimineața de un cioban din Turceni care trecea cu turma de oi prin apropierea termocentralei de la marginea orașului. Acesta a zărit într-un canal de pe marginea drumului trupul neînsuflețit al unui bărbat care plutea la suprafața apei. Omul a alertat autoritățile, după care și-a văzut de drum, nimeni nereușind însă, deocamdată, să spună cine ar putea fi persoana care a murit acolo.

Pompierii militari din oraș au fost cei care au venit la locul cu pricina și au adus cadavrul pe uscat pentru ca polițiștii să poată face cercetările. Oamenii legii au început apoi să discute cu diverși localnici pentru a vedea dacă cineva îl cunoaște pe cel care și-a pierdut viața, cel mai probabil, miercuri noaptea.

„Nu pare să fie un cunoscut al locului și eu vă spun pentru că lucrez la un centru din acesta de fier vechi unde văd multă lume. Pare să fie mai degrabă un om al străzii, unul venit de pe la gară poate, care să nu fie de pe aici. Oricum, nu are nicio logică faptul că a ajuns să moară tocmai aici. Poate o fi fost beat, cine știe”, a spus un localnic.

Incidentul s-a produs chiar la intersecția dintre drumul care duce de la termocentrală spre oraș cu cel care duce spre noua fabrică de ghips carton din zonă. Un muncitor de aici a fost singurul audiat de polițiști care părea să îl mai fi văzut prin zonă pe cel a cărui identitate a rămas deocamdată un mister. „L-am văzut seara cu bicicleta pe aici. A trecut pe aici, eu așa am impresia că el ar fi. Cum a ajuns acolo nu știu, că lovituri nu pare să aibă pe el. O fi căzut din greșeală”, și-a dat omul cu părerea.

Moarte suspectă

Polițiștii au deschis o anchetă penală pentru a stabili împrejurările morții și identitatea celui găsit fără suflare, orice informație despre cine ar putea fi mortul fiind foarte utilă în rezolvarea cazului. „Pe trupul bărbatului decedat nu au fost identificate urme de violență. Facem apel la persoanele care ar putea să ne ajute la identificarea cadavrului cu orice fel de informație. În cauză, polițiștii efectuează cercetări într-un dosar penal deschis pentru moarte suspectă”, a menționat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu.

Ancheta polițiștilor depinde acum și de rezultatele necropsiei pe care o vor face medicii legiști, trupul bărbatului necunoscut fiind ridicat și dus la Serviciul de Medicină Legală Gorj.

Vizualizări: 3,941

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: