Informații noi: cine l-ar fi ajutat pe interlopul Mutu să se ascundă de poliție

S-au făcut primele rețineri în dosarul de tentativă de omor în care este cercetat interlopul Romică Ioan Mutu. Două tinere sunt bănuite că l-ar fi ajutat să se ascundă de anchetatori după ce și-a înjunghiat prietenul. 

Tinerele sunt din Mătăsari și își vor petrece următoarele 24 de ore în arest.

"Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, au continuat cercetările în cauza privind săvârșirea infracțiunii de tentativă la infracțiunea de omor, iar, în urma administrării probatoriului, au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a două tinere, de 18 și 23 de ani, din comuna Mătăsari, bănuite de săvârșirea infracțiunii de favorizarea făptuitorului.

În fapt, cele două tinere l-ar fi sprijinit pe bănuitul de 29 de ani, din municipiul Târgu Jiu, după comiterea agresiunii din data de 23 septembrie a.c., să se sustragă de la urmărirea penală.

Încă o dată, facem apel la cetățeni, în cazul în care dețin informații relevante cu privire la locul în care s-ar putea afla bărbatul căutat, să apeleze numărul de urgență 112", transmite IPJ Gorj. 

Pe 22 septembrie, într-un local din municipiul Târgu Jiu, a avut loc un scandal între Romică Ioan Mutu și un prieten de-al său. După înjurături și îmbrânceli, cei doi au ieșit în stradă. La un moment dat Mutu a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe prietenul său. După comiterea faptei agresorul s-a făcut nevăzut.  

Vizualizări: 7,469

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: