Înscrieri pentru examenul de titularizare începând de astăzi

Cadrele didactice şi absolvenţii care vor să susţină anul acesta examenul pentru ocuparea unui post în învăţământ pot să-şi depună dosarele începând de astăzi. Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj scoate la concurs peste 200 de norme şi fracţiuni de norme. Proba scrisă va avea loc în data de 21 iulie, iar din 31 iulie vor avea loc şedinţele publice de repartiţie pe posturi.

Candidaţii la examenul de titularizare pot să-şi depună dosarele începând de astăzi şi până pe data de 19 mai la Colegiul Tehnic „Ion Mincu”. „Anul acesta dosarele pentru toate specializările se vor depune la Colegiul Tehnic „Ion Micu”, candidaţii la examenul de titularizare trebuind să completeze o cerere tip  existentă pe site-ul inspectoratului. Tot în aceeaşi locaţie se va susţine şi examenul de titularizare, anul acesta fiind un singur centru pentru toate specializările”, a declarat Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj.

Până la susţinerea probei scrise, candidaţii trebuie să-şi valideze dosarele. Acest lucru se va putea face în două etape. Prima va fi în perioada 19-21 mai pentru absolvenţii studiilor de licenţă din anii anteriori, iar în intervalul 11-16 iulie pentru cei care vor susţine licenţa în acest an. Concursul de titularizare va avea loc pe data de 21 iulie, iar cele mai multe catedre întregi vor fi pentru învăţători şi educatori. „Pentru concursul naţional de ocupare a posturilor didactice din învăţământul preuniversitar, în lista Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj vor figura peste 200 de poziţii cu cod, norme întregi şi fracţiuni de norme. Va fi o catedră întreagă pentru învăţători şi şase catedre pentru educatori. În mare parte, vor fi fracţiuni de norme”, a mai precizat Georgeta Popescu.

CALENDAR

Potrivit calendarului de concurs, rezultatele vor fi afişate pe data de 25 iulie, iar contestaţiile se vor depune pe 25 şi 26 iulie. Notele finale vor fi făcute publice pe 30 iulie, iar începând cu data de 31 iulie vor avea loc şedinţele publice de repartiţie pe posturi.  

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: