Înscrieri pentru Tabăra Meseriaşilor. Burse pentru 40 de elevi

Producătorul de ţiţei şi gaze OMV Petrom a dat startul înscrierilor pentru ediţia 2018 a Taberei Meseriaşilor din Ţara lui Andrei. Vor fi selectaţi 240 de elevi şi 40 de profesori din 23 de şcoli profesionale şi licee tehnologice din judeţul Gorj. Înscrierile sunt deschise până la data de 15 iunie. Pot aplica pentru această tabără elevii din clasele a X-a şi a XI-a, care urmează unul dintre domeniile: electric, electronică, electromecanică, mecanică; turism şi alimentaţie; construcţii, instalaţii şi lucrări publice. Dosarele pot fi depuse în urnele special amenajate în şcoli sau pe email, la adresa [email protected].

La finalul taberei, elevii vor avea şansa de a câştiga una dintre cele 40 de burse de studiu în valoare de 500 lei lună pentru anul şcolar 2018-2019. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe 12 iulie.

Ediţia de anul acesta aduce o noutate şi profesorilor, care devin agenţi ai schimbării şi pot contribui la susţinerea învăţământului profesional din judeţul Gorj. Dascălii pot  aplica în competiţie printr-un proiect ce vizează susţinerea şi dezvoltarea învăţământului profesional şi pot câştiga finanţări în valoare totală de 40.000 de euro.

Tabăra Meseriaşilor din Ţara lui Andrei se va desfăşura în perioada 29 iulie-1 septembrie 2018.

Vizualizări: 443

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: